Nieuws
12 mei, 2012
Stage afgerond
Ricardo Mosselman heeft inmiddels zijn stage afgerond.
Ricardo heeft zijn stage afgerond met een mooie 8 als eindcijfer. Wij wensen hem veel succes met de rest van zijn opleiding en zijn verdere loopbaan.
6 april, 2012
Verhuisbericht
Met vooruitzicht op uitbreiding is besloten om te verhuizen naar een kantoorpand.
Vanaf vandaag zit Moventit in een kantoorpand aan de Elsstraat in hartje Beek en ligt pal tegenover het karakteristieke pand, waarin vroeger de Limburgse borrel - 'het èlske' - werd gestookt. Ook qua bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn we erg trots op deze locatie. Bij onze contactgegevens vindt u ons adres.

Moventit Kantoorpand Elsstraat Beek   Moventit kantoorpand Elsstraat Beek
3 januari, 2012
1-jarig bestaan Moventit
Time flies when you're having fun.
Met gepaste trots kunnen we melden dat, in tijden van crisis, het ons gelukt is om het eerste jaar te overleven. Wij bedanken al onze klanten en partners voor het in ons gestelde vertrouwen en we hopen ook dit jaar jullie weer van dienst te mogen zijn.

Uiteraard gaan we er dit jaar 100% voor om een nog beter resultaat neer te zetten.

Bedankt!
2 januari, 2012
Moventit zoekt versterking
Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste software engineer.
Het is tijd voor groei! Om alle projecten in goede banen te leiden en om te starten met interne productontwikkeling is versterking noodzakelijk.
Naast deze zoektocht zijn we ook druk met het zoeken naar huisvesting voor onze uitbreiding ergens in Heerlen of Maastricht.

Klik hier voor de volledige vacature.
1 februari, 2012
Gelukkig nieuwjaar!
Moventit is klaar voor het nieuwe jaar, u ook?
Alle begin is moeilijk echter het eerste jaar is goed afgesloten en vooralsnog ziet 2012 er mooi uit. De targets zijn gezet en naast onze dienstverlening in de vorm van maatwerk software zal Moventit zich ook gaan richten op productontwikkeling en groei: zowel in klanten als in personeel.
Moventit logo mini